Over ons

Autobedrijf Lokhorst in Kampen is een merkonafhankelijk autobedrijf en gespecialiseerd in het merk Volvo. Het eerlijke advies, de uitgebreide kennis, kwaliteitsproducten en de vlotte service zorgen ervoor dat u zich hier helemaal thuis voelt. Het autobedrijf wordt momenteel gerund door Henk Lokhorst en samen met monteur Bertus staat hij u graag tot dienst.

Historie
Henk Lokhorst werd in zijn jeugd Volvo-fan. In 1983 kreeg hij een stageplek aangeboden in het autobedrijf van zijn oom, een Volvo-specialist. Nadat hij zijn stageperiode met succes had afgrond kreeg dit in 1986 een vervolg met een vaste baan binnen het bedrijf. In 1998 nam Henk de zaak van zijn oom over en werd hij eigenaar. In 2000 verhuisde het autobedrijf naar de huidige locatie aan de Installatieweg 4 in Kampen. Samen met Bertus Melenhorst beschikt het bedrijf over een goede mix van Volvo kennis en allround ervaring.

over ons.jpeg

Eigenaar Henk Lokhorst

Hart voor de zaak
Zelf heeft Henk na al die jaren veel ervaring opgedaan met Volvo en de passie voor het automerk is daardoor alleen maar gegroeid. ‘Passie voor het vak en ook het merk Volvo. Ja, dat maakt het mooi en leuk om te werken. Als je geen interesse in je werk hebt, kun je het ook niet met overtuiging doen', vertelt Henk.

'Onze filosofie is om de klanten snel en goed te helpen. Klantcontact is daarbij een belangrijk punt. Veel klanten komen hier al jaren en ik zie dat als een compliment. Ons bedrijf staat dan ook bekend om de gemoedelijke sfeer en het vertrouwen. Maar er wordt hier hard gewerkt, verkijk je daar niet op. Gelukkig hebben we ook veel lol, dat houdt het leuk.’