Werkplaats

In de werkplaats van Autobedrijf Lokhorst wordt er snel en vakkundig aan uw auto gesleuteld door Henk Lokhorst of Bertus Melenhorst. Samen hebben we een goede mix van Volvo ervaring en allround kennis, dus ook met andere merken bent u welkom bij ons bedrijf. Dit geldt ook voor uw camper of bedrijfswagen (tot 3500 kg.).

In onze werkplaats kunt u onder meer terecht voor de APK, bandenwissel of het bijvullen van uw airco. Als Volvo-specialist gebruiken we originele Volvo-onderdelen. Verder gebruiken wij kwaliteitsproducten zoals Castrol oliën. Voor het reinigen en preventief onderhouden van motoren, brandstofsystemen en aircosystemen vertrouwen wij op MecaTech. 

werkplaats.jpeg

Wij vinden het belangrijk dat u veilig en zonder zorgen geniet van uw wagen. We doen altijd ons best om dat zo te houden. Reparaties worden pas na overleg met u en uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk.

Vervangend vervoer
Bent u uw auto wat langer kwijt wegens onderhoud of reparatie? Dan kunt u een leenauto of leenfiets meekrijgen. Daarnaast kunt u in de regio Kampen gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Meer weten over het onderhoud aan uw auto? Neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan de Installatieweg 4 in Kampen.